Sorosen® Myyntikirjekampanja

Hanki uusia asiakkaita ikivihreän myyntikirjekampanjan avulla

Myyntikirje on sinun myyntipuheesi paperilla. Se on kuin myyjäsi puhumassa asiakkaalle.

Myyjä ja myyntikirje myyvät molemmat henkilökohtaisesti asiakkaalle. Myyntihenkilö kieltämättä vakuuttaa asiakkaan paremmin, mutta siihen sen hyvät puolet loppuvatkin.

Ota yhteyttä!

Hyvällä myyntikirjeellä ei ole maanantaita, ei flunssaa, ei parisuhdehuolia, ei lapset sairaana, eikä se koskaan lue työehtosopimusta. Parasta siinä on sen monistettavuus. Kun myyntipuheesi paperilla toimii hyvin, voit monistaa kirjettäsi lähes rajattomasti. 

Myyntikirjeessä ei kuitenkaan ole mitään taikuutta tai epäeettistä. Siinä on vain sinun paras myyntipuheesi paperille kirjoitettuna. Mutta jotta asiakas tai asiakasehdokkaasi lukisi kirjeesi ja toimisi kuten haluat, sanat paperilla täytyy olla oikeita ja oikeassa järjestyksessä. 

Pelkät sanatkaan eivät kuitenkaan riitä. Se mitä ehdotat, on tärkeämpää kuin se, miten ehdotat sen. 

Ennen kuin kirjoitamme varsinaista myyntitekstiä, kirjeessä täytyy olla kohdallaan

 • Asemointi
 • Kohderyhmän valinta
 • Tarjous

Huonot uutiset ovat siinä, että teksti tulee vasta neljänneksi tärkeimpänä. Hyvät uutiset siinä, että autan sinua näissä kolmessa ensimmäisessä.

Mitä Sorosen® Myyntikirjekampanja siis tarkalleen ottaen on?

Kirjoitan yrityksellesi myyntikirjekampanjan, jota voit käyttää suorapostituksena, kirjeenä, sanomalehtimainoksena tai sähköpostiviestinä.

Myyntikirjekampanjan avulla sinun on mahdollista

 • toistaa sama kampanja joka vuosi
 • käyttää samaa kampanjaa vuosikausia eri medioissa

Voit siis käyttää yhtä ja samaa toimivaa kirjettä yhä uudelleen ja uudelleen. Parhaat mainokset maailmalla ovat pyörineet voittamattomina jopa 40 vuotta. 

Oma ennätykseni on perustamani maalausliike Sorcolorin Pentti-mainos, jonka ideaa testasin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Mainos on siis pyörinyt tuloksekkaasti yli 3 vuotta, eikä mikään viittaa sen tehon himmenemiseen.

En ole kuitenkaan onnistunut vain maalauslalla. Tässä muutamia kommentteja, mitä asiakkaani sanovat kirjoittamistani kirjeistä.

“Tilasimme Miikalta myyntikirjekampanjan. Sen tarkoituksena oli saada tapaamisia suoraan myyjien kalenteriin.

Kampanja oli kaikkien aikojen parhain myyntikirjekampanjamme. Olemme tuloksiin tyytyväisiä ja yhteistyö jatkuu.”

Jani Kaarivaara

Liiketoimintajohtaja

LähiTapiola Savo

”Olin kirjoittanut Facebook-mainoksen, oppaan ja 8 sähköpostin ketjun autoilijoiden auttamiseksi autoalan yleisimpien ongelmien parissa. En ollut tyytyväinen tuotoksiini, joten pyysin Miikan apua. Miikalla oli vaikeuksia pysyä lupaamissaan aikatauluissa, mutta lopputulosta kannatti odottaa. FB-mainoksesta tuli kaikkien aikojen parhaiten menestynyt mainoksemme, opas muuttui sävyltään paremmaksi ja 8 sähköpostia sai uskottavuutta ja helppolukuisuutta Miikan ehdottamien muutosten pohjalta.”

Jussi Vepsäläinen

Yrittäjä

Autokorjaamo Vepsäläinen

”Myyntikirjeprosessi oli nopea ja se oli meille tärkeää. Saimme yhteydenotoista konkreettista kauppaa. Tulokset ovat kovia. Minimitavoitteemme on ylittynyt jo moninkertaisesti!”

Kalle Karjula

Myyntijohtaja

Talliosake

Kuten huomaat, parhaimmillaan yksi myyntikirjekampanja voi tuottaa isosti kauppaa ja myyntiä. Mutta ikävä kyllä Sorosen® Myyntikirjekampanja ei sovi sinulle, jos…

 • et uskalla tehdä mitään eri tavalla kuin muut
 • et uskalla tehdä asiakkaallesi kunnollista lupausta ongelman ratkaisemisesta
 • sinulla ei ole asiakaslistaa, jolle lähettää kampanjaa
 • haluat tuloksia yhdessä yössä

Sorosen® Etusivu Uusiksi sopii yrityksellesi, jos…

 • olet parempi kuin kilpailijasi tai ainakin erilainen
 • uskallat tehdä rohkean lupauksen asiakkaan ongelman ratkaisemisesta
 • pystyt käyttämään myyntikirjekampanjaa useampana vuonna peräkkäin
 • osaat mitata tuloksia

Sorosen® Myyntikirjekampanja maksaa 2000 € + alv 24 %.

Kiinnostunut jatkamaan keskustelua aiheesta? Täytä lyhyt lomake alapuolella, niin katsotaan sopiiko myyntikirjekampanja sinulle. Voit halutessasi myös lähettää minulle sähköpostia miika@miikasoronen.fi tai soittaa numerooni 050 367 6580.

Jätä yhteydenottopyyntö!