Sorosen® Myyntisivu Uusiksi

Enemmän myyntiä ja asiakkaita paremmalla myynti- tai tuotesivulla

Onko myynti- tai tuotesivuillasi valtavasti kävijöitä, mutta he eivät tee mitä haluaisit? He eivät osta, ota yhteyttä, pyydä lisätietoja tai mikä ikinä tavoitteesi onkaan?

Myyntisivusi voi olla toimiva hakukoneoptimoinnin näkökulmasta tai lukijasi voivat viihtyä sivullasi. Mutta jos et saa muutettua sivustokävijöitä rahaksi, sivut eivät täytä tehtäväänsä.

Ota yhteyttä!

Jos myyntisivusi toimisi paremmin, mitä se tarkoittaisi liiketoiminnallesi?

Mitä jos myyntisivusi tuottaisikin yhteydenottoja asiakkailtasi? Miten se muuttaisi myyntiäsi, jos saisit asiakkaasi ottamaan yhteyttä sinuun nettisivujesi kautta?

Mitä jos myyntisivusi konversioprosentti ja samalla tapaamisten määrät tuplaantuisivat?

Miten on mahdollista, että etusivusi ei ole kunnossa, jos mainostoimisto on tehnyt sen – kuten usein verkkosivut tekee mainostoimisto?

Valitettavasti monet mainostoimistot hankkivat asiakkaansa puhelimitse. Toisin sanoen suutarin lapsella ei ole kenkiä. Jos he eivät itse saa asiakkaita nettisivuiltaan, miten he voisivat saada hyviä tuloksia asiakkailleen?

Myyntisivu, joka myy ja ohjaa ottamaan seuraavan askeleen

Sorosen® Myyntisivu Uusiksi on 1 viikon mittainen projekti, jonka myötä myyntisivusi tuo sinulle enemmän asiakkaita kuin aikaisemmin.

Sorosen® Myyntisivu Uusiksi myötä yhä useampi asiakkaasi lukee koko sivusi, oivaltaa miksi hän tarvitsee tuotteesi ja lopulta tekee mitä haluat hänen tekevän.

Kirjoitan myyntisivusi yhteistyössä mainostoimistosi kanssa. Lähtökohtaisesti myyntisivu tehdään vanhan pohjalle, jotta koko myyntisivun rakennetta ei tarvitse rikkoa. Näin säästät rahaa, aikaa ja hermoja ja alat saamaan parempia tuloksia nopeasti.

Yksi palvelun tilanneista on Aarna Marketingin Ama Nuutamo:

“Emme olleet tyytyväisiä nettisivujemme teksteihin mutta asiakaskiireet ajoivat aina kirjoittamisen edelle. Tilasimme Miikalta uudet sisällöt. Häneltä tuli erittäin hyviä huomioita miltä niin tekstit kuin sivujen ulkoasukin näyttivät ulkopuolisen silmin. Jopa markkinoinnin ammattilainen sokaistuu helposti omalle tekemiselleen. Suosittelenkin Miikaa, jos haluat rehellistä ja asiantuntevaa palautetta nettisivuistasi, myyvät tekstit tasapaksun jaarittelun sijaan ja ennen kaikkea lisää liidejä ja asiakkaita!”

Ama Nuutamo

Aarna Marketing

Myyntisivu Uusiksi tuottaa selkeästi mitattavia parempia tuloksia. Mutta ikävä kyllä…

Sorosen® Myyntisivu Uusiksi EI sovi yrityksellesi, jos…

  • et uskalla tehdä mitään eri tavalla kuin kilpailijasi
  • et uskalla tehdä asiakkaallesi kunnollista lupausta ongelman ratkaisemisesta
  • nettisivuillasi ei tule säännöllisesti kävijöitä
  • haluat tuloksia yhdessä yössä

Sorosen® Etusivu Uusiksi sopii yrityksellesi, jos…

  • teet asioita eri tavalla kuin kilpailijasi
  • uskallat tehdä rohkean lupauksen asiakkaan ongelman ratkaisemisesta
  • ohjaat kävijöitä sivuillesi säännöllisesti mainonnan tai hakukoneoptimoinnin keinoin
  • haet parempia tuloksia pitkäjänteisesti

Hinta

Sorosen® Myyntisivu Uusiksi maksaa 990 € + alv 24%.

Takuu

Jos Sorosen® Myyntisivu Uusiksi ei tuota sinulle parempia tuloksia seuraavan 6 kuukauden aikana, saat kaikki rahasi takaisin.

Miten pääset eteenpäin?

Tilaa Sorosen® Etusivu Uusiksi itsellesi täyttämällä lyhyt lomake alapuolella. Voit halutessasi myös lähettää minulle sähköpostia miika@miikasoronen.fi tai soittaa numerooni 050 367 6580.

Jätä yhteydenottopyyntö!