Sorosen® Etusivu Uusiksi

Etusivu, joka myy ja ohjaa ottamaan seuraavan askeleen

Etusivu on nettisivujesi tärkein sivu. Se on usein ensimmäinen paikka, jossa sinä puhut asiakkaallesi ensimmäistä kertaa. He ovat voineet kuulla sinusta ystäviltään tai lukea arvosteluja netistä. Etusivulla sinulla on mahdollisuus tehdä asiakkaaseesi vaikutus, ja aloittaa sen jälkeen elinikäinen asiakassuhde hänen kanssaan.

Jos nettisivusi eivät tuo sinulle uusia asiakkaita, sinulla saattaa olla 2 ongelmaa nettisivuillasi.

 • Et kerro asiakkaallesi, minkä hänen ongelman ratkaiset eri tavalla kuin muut.
 • Et kerro asiakkaallesi, mikä hänen seuraava askel olisi.

Jos kerrot etusivullasi ylistysjargonia firmastasi, kuten ”olemme innovatiivinen ja laadukas” tai kerrot firmasi historiaa 80-luvulta, menetät pelin kilpailijalle, joka viestii sinua paremmin. Sekään ei auta, jos kerrot olevasi asiakaskeskeinen tai laadukas.

Ennen kuin kerron, miten ongelman voin ratkaista, vastaan sinulle yhteen kysymykseen, jota todennäköisesti mietit:

Miten on mahdollista, että etusivusi ei ole kunnossa, jos mainostoimisto on tehnyt sen?

Valitettavasti monet mainostoimistot hankkivat asiakkaansa puhelimitse. Toisin sanoen suutarin lapsella ei ole kenkiä. Jos he eivät itse saa asiakkaita nettisivuiltaan, miten he voisivat saada hyviä tuloksia asiakkailleen – kuten sinulle?

Sorosen® Etusivu Uusiksi on 1 viikon mittainen projekti, jonka myötä asiakas tietää ensisilmäyksellä miten ratkaiset hänen ongelmansa eri tavalla kuin muut. Sen lisäksi hän osaa ottaa seuraavan askeleen myyntiputkessasi, ja on täten askeleen lähempänä päätymistä asiakkaaksesi.

Sorosen® Etusivu Uusiksi -menetelmässä määritetään etusivusi (ja samalla koko nettisivuillesi) kaksi tavoitetta. Ensimmäinen tavoite voi olla esimerkiksi yhteydenotto ja toinen tavoite liittyminen sähköpostilistalle. Näin palvelet asiakasehdokkaitasi, jotka ovat valmiita etenemään heti, mutta myös niitä, jotka ovat vielä harkitsevalla mielellä.

Sorosen® Etusivu Uusiksi myötä asiakkaasi eivät enää hämmenny saavuttuaan sivullesi, vaan tietävät, miksi lähteä etenemään kanssasi.

Parantuneet tulokset näkyvät lisääntyneinä yhteydenottoina ja esimerkiksi kasvaneena sähköpostilistana yrityksessäsi. Se tarkoittaa parempia myyntejä ja lisää asiakkaita.

Kirjoitan etusivusi yhteistyössä mainostoimistosi kanssa. Lähtökohtaisesti etusivu pyritään tekemään vanhan pohjalle, jotta koko etusivun rakennetta ei tarvitse rikkoa. Näin säästät rahaa, aikaa ja hermoja ja alat saamaan parempia tuloksia nopeasti.

“Emme olleet tyytyväisiä nettisivujemme teksteihin, mutta asiakaskiireet ajoivat aina kirjoittamisen edelle. Tilasimme Miikalta uudet sisällöt. Häneltä tuli erittäin hyviä huomioita, miltä niin tekstit kuin sivujen ulkoasukin näyttivät ulkopuolisen silmin. Jopa markkinoinnin ammattilainen sokaistuu helposti omalle tekemiselleen. Siksi suosittelenkin Miikaa, jos haluat rehellistä ja asiantuntevaa palautetta nettisivuistasi, myyvät tekstit tasapaksun jaarittelun sijaan ja ennen kaikkea lisää liidejä ja asiakkaita!”

Ama Nuutamo

Aarna Marketing

Etusivu Uusiksi tuottaa selkeästi mitattavia parempia tuloksia. Mutta ikävä kyllä…

Sorosen® Etusivu Uusiksi EI sovi yrityksellesi, jos…

 • et tee mitään eri tavalla kuin muut
 • et uskalla tehdä asiakkaallesi kunnollista lupausta ongelman ratkaisemisesta
 • nettisivuillasi ei tule säännöllisesti kävijöitä
 • haluat tuloksia yhdessä yössä

Sorosen® Etusivu Uusiksi sopii yrityksellesi, jos…

 • olet parempi kuin kilpailijasi tai ainakin erilainen
 • uskallat tehdä rohkean lupauksen asiakkaan ongelman ratkaisemisesta
 • ohjaat kävijöitä sivuillesi säännöllisesti mainonnan tai hakukoneoptimoinnin keinoin
 • haet jatkuvasti parempia tuloksia pitkäjänteisesti
 • osaat tehdä ehdottamani muutokset nettisivuillesi tai sinulla on mainostoimisto, joka hoitaa homman

Etusivu Uusiksi maksaa 750 € + alv 24 %.

Takuu

Jos Sorosen® Etusivu Uusiksi ei tuota sinulle parempia tuloksia 3 kuukauden aikana, saat kaikki rahasi takaisin.

Tilaa Sorosen® Etusivu Uusiksi itsellesi täyttämällä lyhyt lomake alapuolella. Voit halutessasi myös lähettää minulle sähköpostia miika@miikasoronen.fi tai soittaa numerooni 050 367 6580.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake